1 - راهنمای خرید فرش

رنگ فرش + ۷رازمهم درانتخاب رنگ فرش

راز های مهم درانتخاب رنگ فرش ماشینی کاشان

رنگ فرش + ۷رازمهم درانتخاب رنگ فرش

رنگ فرش + ۷راز مهم درانتخاب رنگ فرش  را دراین مقاله موردبررسی قرار می دهیم تا آخراین مقاله با ما همراه باشید .بعضی ها انتخاب رنگ فرش را مهم ترین تصمیم در فرایند خرید فرش می دانند؛ اما چگونه می توان بهترین رنگ فرش ماشینی را انتخاب کرد؟ در انتخاب فرش برای منزل باید به روانشناسی رنگ فرش و انتخاب رنگ مبل و فرش دقت کنید. در این راهنمای انتخاب رنگ فرش هفت راز مهم را با شما در میان می گذاریم تا بهترین رنگ فرش ماشینی یا دستباف را برای منزل خود انتخاب کنید.رنگ فرش + ۷رازمهم درانتخاب رنگ فرش

 

7رازمهم درانتخاب فرش ماشینی ۷راز مهم درانتخاب رنگ فرش 

  1. تضاد رنگ ها را در انتخاب رنگ فرش رعایت کنید

کف اتاق در واقع دیوار پنجم آن است! رنگی که فرش به کف اتاق می دهد ، به اندازه رنگ دیوارها و مبلمان ، و چه بسا بیشتر از آن ها اهمیت دارد. انتخاب خوب برای کف اتاق ، ادامه کار را راحت تر می کند. وقتی فرش اتاق را انتخاب می کنید ، در واقع رنگ های اصلی آن اتاق را هم مشخص کرده اید.۷راز مهم درانتخاب رنگ فرش

توصیه کارشناس های طراحی داخلی به طور معمول این است که ابتدا فرش را انتخاب کنید ، سپس سراغ مبلمان و سایر وسایل اتاق بروید. انتخاب بهترین رنگ فرش ماشینی می تواند به انتخاب مبلمان هم کمک کند.۷راز مهم درانتخاب رنگ فرش

اگر رنگ کفپوش خنثی باشد ، کار راحت تری برای انتخاب فرش پیش رو دارید ، اما اگر کفپوش اتاق در طیف قهوه ای است ، باید سراغ فرش هایی بروید که با آن ها هماهنگ باشند. به گفته کارشناس ها ، تضاد رنگ بین کفپوش و فرش در طراحی دکوراسیون داخلی خانه ، باعث جلوه بیشتر فرش می شود.

به طور کلی اگر طرف دار تضاد یا کنتراست در دکوراسیون خانه هستید بهتر است در انتخاب رنگ مبل و فرش از رنگ های متضاد استفاده کنید. اگر تمایل به ایجاد هماهنگی در دکوراسیون دارید ، باید سراغ رنگ های مکمل بروید.

این را هم به خاطر داشته باشید که رنگ کف و دیوارها باید هماهنگ باهم انتخاب شوند. برای نمونه ، کف و دیوارهای تیره اتاق را دلگیر می کنند ، ولی اگر انتخاب نهایی برای کف و دیوار رنگ تیره است ، توصیه می شود مبلمان به رنگ روشن انتخاب کنید. رنگ فرش + ۷رازمهم درانتخاب رنگ فرش

 

 

  1. با روانشناسی رنگ فرش در خانه جریان رنگ ایجاد کنید

  2. اگر تعداد رنگ ها در انتخاب فرش برای منزل زیاد است و این مسئله شما را سردرگم کرده ، از قانون طلایی سه گانه استفاده کنید. طبق قانون طلایی سه گانه ، باید ابتدا سه رنگ انتخاب کنید. سپس از تنالیته های این سه رنگ برای جاهای مختلف خانه استفاده نمایید.

البته اگر از فرش های ساده و تک رنگ استفاده می کنید ، بهتر است برای هماهنگی رنگ ها با خانه ، سراغ رنگ های مکمل آن بروید. توصیه می شود یک رنگ مشخص را تکرار نکنید.

برای انتخاب رنگ فرش از نسبت ۱۰-۳۰-۶۰ هم می توانید استفاده کنید؛ یعنی ۶۰درصد خانه را به رنگ اصلی درآورید ، ۳۰درصد را به رنگ ثانویه و ۱۰درصد بقیه را به رنگ سوم درآورید. برای نمونه رنگ اصلی را هنگام انتخاب مبل و فرش در نظر بگیرید.۷راز مهم درانتخاب رنگ فرش

برای فرش ها از رنگ ثانویه استفاده کنید. وسائل تزئینی مانند تابلو ، گلدان و کوسن را هم به رنگ سوم تهیه کنید. البته اگر احساس کردید خانه خیلی یکنواخت شده ، می توانید از درجه های روشن تر یا تیره تر این سه رنگ هم استفاده کنید.۷راز مهم درانتخاب رنگ فرش

بیشتر فرش های موجود در بازار ، به پنج رنگ آبی ، سورمه ای ، لاکی ، کرم و گردویی هستند. بقیه رنگ ها هم برمبنای این پنج رنگ استفاده می شوند. در ادامه تأثیر هرکدام از این رنگ ها بر دکوراسیون داخلی را بررسی می کنیم.رنگ فرش + ۷رازمهم درانتخاب رنگ فرش

 

رازهای مهم انتخاب رنگ فرش

 

  1. فرش کرم ، بهترین رنگ فرش ماشینی

فرش های کرم رنگ بسیار چشم نواز هستند ، چون چشم را آزار نمی دهد؛ در عین حال باعث آرامش و تسکین چشم هم می شوند. رنگ های خنثی مانند کرم در هر محیطی کاربرد دارند ، چون می توان از آن ها به عنوان رنگ مکمل در کنار هر رنگی استفاده کرد.

علاوه بر این کارشناس ها توصیه می کنند برای فضاهای کوچک از فرش های روشن استفاده کنید ، چون هرقدر کف اتاق روشن تر باشد ، فضا نورانی تر و بزرگ تر به نظر می رسد.

پس اگر می خواهید با روانشناسی رنگ فرش اتاق کوچکی را بزرگ تر نشان دهید ، هنگام انتخاب رنگ فرش سراغ فرش هایی با زمینه رنگ کرم بروید. رنگ فرش + ۷رازمهم درانتخاب رنگ فرش


فرش زمینه تیره

  1. با فرش سورمه ای هنگام انتخاب فرش برای منزل هیجان را به خانه بیاورید

فرش سورمه ای آرامش بخش است. این رنگ روی سیستم اعصاب مرکزی انسان تأثیر مثبت می گذارد. در ضمن فشار خون را هم کاهش می دهد. از طرف دیگر رنگ سورمه ای در مبل و فرش دکوراسیون را مدرن جلوه می دهند.

به طور کلی رنگ ها گرم یا سرد هستند.  برای نمونه فرش زمینه سرمه ای رنگ سرد و با زمینه تیره هست، قرمز ، نارنجی و زرد گرم ، و سبز ، آبی ، بنفش و سورمه ای سرد هستند. کرم ، بژ و خاکستری هم خنثی محسوب می شوند. اگر می خواهید در مورد فرش های دارای رنگ زمینه تیره اطلاعات بیشتری به دست آورید می توانید روی مزایای فرش های زمینه تیره   کلیک کرده و از سیر تا پیاز اطلاعات در مورد این گونه فرش ها را به دست آورید.

البته رنگ تیره ارتفاع اتاق را کمتر و دیوارها را نزدیک تر جلوه می دهد. پس اتاق های بزرگ با کفپوش تیره مانند سورمه ای ، طبق روانشناسی رنگ فرش دنج تر و صمیمی تر به نظر می رسند.

ضمن آنکه اگر لوازم خانه به رنگ روشن هستند ، یا رنگ روشن فضای خانه را یکنواخت کرده ، انتخاب رنگ فرش با زمینه سورمه ای انتخاب ایده آلی برای هیجان دادن به فضای خانه است.

 

  1. فرش آبی ، هماهنگی در انتخاب رنگ مبل و فرش

فرش های زمینه آبی هم زیبا و آرامش بخش هستند. خواص مثبت روانی رنگ آبی ، اعتماد ، آرامش ، منطق و ایجاد خنکی است. در مطالعه های مختلف ، رنگ آبی بارها به عنوان رنگ موردعلاقه مردم جهان معرفی شده است.

البته این رنگ در طیف رنگ های سرد قرار می گیرد و به همین خاطر استفاده بیش از حد آن انتخاب رنگ فرش ممکن است باعث کسالت شود.

رنگ های طیف آبی با سفید در هماهنگ هستند. این دو رنگ در کنار هم ، فضای زیبا و مدرنی درست می کنند. یکی دیگر از رنگ های مکمل آبی ، زرد است. این دو در کنار هم ، ساحل دریا را تداعی می کنند و بهترین رنگ فرش ماشینی هستند.

رنگ آبی در ترکیب با صورتی کم رنگ ، سبز نعنایی و با آبی کم رنگ تر ، آرامشی فوق العاده ای برای کودکان فراهم می کنند. رنگ فرش + ۷رازمهم درانتخاب رنگ فرش

  1. انتخاب رنگ فرش گردویی محبت را زیاد می کند

رنگ گردویی رنگ زمین و طبیعت ، رنگ اصالت و استواری ، رنگ محبت و آسایش است. کارشناس های طراحی داخلی توصیه می کنند برای آوردن طبیعت به خانه ، از رنگ گردویی استفاده کنید. سنگ های زیبا ، وسایل حصیری ، پوستین و ریگ های زیبا هم به القای چنین حسی کمک می کنند.

بنابر روانشناسی رنگ فرش رنگ گردویی در اتاق های شمالی و بی روح ، احساس آرامش ، و در اتاق های جنوبی و آفتاب گیر ، جلوه فوق العاده ای به وجود می آورند.

رنگ های مکمل گردویی در انتخاب فرش برای منزل عبارت اند از: آبی مایل به خاکستری ، خاکستری روشن ، بژ ، کرم مایل به زرد ، قهوه ای نسکافه ای ، قهوه ای شکلاتی و سفید. این رنگ هنگام انتخاب رنگ مبل و فرش در اتاق پذیرائی ، ناهارخوری ، اتاق خواب ، آشپزخانه و راهروهای ورودی گرما و حس مطلوبی را برای همه ایجاد می کنند. رنگ فرش + ۷رازمهم درانتخاب رنگ فرش

  1. فرش لاکی یا قرمز به اتاق گرما می دهد

فرش های لاکی یا قرمز ، شاد و پرانرژی هستند. این فرش ها به طور معمول برای تأکید در دکوراسیون به کار می روند. کارشناس های طراحی داخلی عقیده دارند که رنگ قرمز جلب توجه زیادی می کند. طبق روانشناسی رنگ فرش این رنگ نزدیک تر از آن چیزی است که به نظر می آید و توجه همه را به خود جلب می کند.

انتخاب رنگ فرش قرمز به فضای اتاق عمق و گرما می دهد. استفاده از رنگ لاکی به عنوان بهترین رنگ فرش ماشینی برای اتاق های شمالی که آفتاب گیر نیستند ، توصیه می شود. این رنگ برای راهرو های داخلی و هال هم مناسب است. ترکیب رنگ های قرمز و سفید زیبا و کلاسیک است. به این ترکیب چشم نواز می توان رنگ های روشنی مانند نارنجی ، صورتی و سبز لیمویی هم اضافه کرد. این ترکیب رنگ برای اتاق بازی کودکان هم فوق العاده است.

رنگ فرش + ۷رازمهم درانتخاب رنگ فرش

چند راهکار ساده برای رفع پوسیدگی فرش -فرش با کیفیت

رنگ فرش + ۷رازمهم درانتخاب رنگ فرش

نتیجه گیری

از کجا فرش با کیفیت خریداری کنم؟

خوشبختانه امروزه فروشگاه‌های زیادی در سطح کشور اقدام به فروش فرش ماشینی می‌کنند؛ اما بسیار مهم است که خرید فرش ماشینی با کیفیت توسط خریدار انجام شود.

علی‌رغم حضور تکنولوژی و امکان خرید اینترنتی فرش ماشینی هنوز هم بسیاری از مردم تمایل دارند تا فرش را از نزدیک خریداری کنند، لمس و تماشای فرش از نزدیک مهم‌ترین عواملی است که سبب می‌شود مردم خرید حضوری را ترجیح دهند.

اگر شما هم از آن دست افرادی هستید که می‌خواهید فرش ماشینی را حضوری خریداری کنید بهتر است قبل از اقدام هر کاری با کارشناسان فروش فرش تندیس خاطره تماس گرفته و هم از قیمت فرش ماشینی مطلع شوید و هم از چگونگی تشخیص فرش با کیفیت اطلاع حاصل کنید.

رنگ فرش + ۷رازمهم درانتخاب رنگ فرش

تلفن خرید فرش ازکارخانه:۰۹۹۰۲۴۲۰۹۱۲

 

 

بازگشت به لیست

دیدگاهی در مورد “رنگ فرش + ۷رازمهم درانتخاب رنگ فرش

  1. مهدیه طباطبایی گفت:

    Thank you for your support

    1. مهدیه طباطبایی گفت:

      ممنون از نظر لطفتان

  2. فتاحی گفت:

    سلام
    مطلب جالبی بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.